top of page

Gizzy Local Group

Public·45 members

Безпечна та цікава зимова подорож для дитини з навчанням і активностями

Останнім часом замислилася над тим, щоб уперше відправити доньку в зимову подорож без нас. Вона вже кілька років просить, бо їй цікаво побачити інші країни й потренувати англійську в реальних умовах. Але я трохи хвилююся через безпеку, та й хочеться, щоб це були не просто розваги, а щось корисне — мова, якісь цікаві активності, екскурсії. Минулої зими ми просто їздили в гори як сім’я, але їй тепер хочеться автономності. Тому й думаю, чи є такі програми, де вже все продумано: і навчання, і культурні поїздки, і нормальний супровід? Можливо, хтось із вас щось подібне організовував дітям?

8 Views
Edward
Edward
11월 27일

Ми минулого року якраз шукали щось подібне для племінника й натрапили на готові зимові канікули за кордоном — і там реально вже зібрано в одному турі все, що ви описуєте: уроки мови, активності, екскурсії, постійний супровід дорослих. Ми вибрали йому програму у Європі, бо це було найближче та комфортніше для першого досвіду. Повернувся дуже натхненний, особливо після поїздок по містах, бо казав, що вперше так активно практикував мову. Мені здається, що такі комбо-програми супер підходять тим дітям, які хочуть навчатися і водночас відчути свободу та пригоди.

편집됨
bottom of page