Легкий бомбер на кожен день
Я зовсім випадково натрапила на бомбери LU, коли шукала щось легке для щоденних прогулянок містом. Раніше думала, що це скоріше спортивний стиль, але коли приміряла, відчула, наскільки комфортно та просто у ньому рухатись, рукави не тиснуть, а тканина приємна до тіла. Навіть поєднувати можна з джинсами, спідницею чи легкими брюками, і виглядає стильно без зайвих деталей
10 Views

Маю схожий досвід, бо довгий час не могла знайти щось легке і одночасно зручне для міста. Я теж пробувала різні куртки, але або вони дуже важкі, або тканина колеться, або рукави незручні. Трикотажні бомбери LU — це те, що я використовую останнім часом. Вони м’які, підходять для будь-якої погоди, не здуваються від вітру і не втрачають форми після прання. Ще мені подобається, що можна знайти нейтральні кольори, які легко комбінувати з усім гардеробом, і тоді річ не набридає, а виглядає свіжо і акуратно. Коли обираю бомбер, дивлюсь на тканину, шви і посадку на плечах, бо саме ці дрібниці впливають на комфорт. І ще пораджу приміряти перед покупкою, якщо є можливість, бо хоч фасон стандартний, але кожна фігура по-своєму, і важливо, щоб він «сідав» і не здавлював рухи.